Laatste loodjes

Het is begin september, en dat betekent dat mijn laatste studiejaar nu officieel is begonnen! Naast het spelen en lesgeven moet ik nog één jaartje in de schoolbanken van het Conservatorium van Amsterdam doorbrengen. Dit houdt in dat ik mijn masterscriptie ga schrijven, een paar interessante vakken volg en natuurlijk hard aan het broeden ben op mijn eindexamenprogramma... Ik heb er geen twijfel over dat het wederom een boeiend en spannend jaar gaat worden!

conservatorium-van-amsterdam

Grachtenfestival

grachtenfestival
Na een welverdiende vakantie zal het EARtrio binnenkort weer op het podium te vinden zijn! In de serie ’Amsterdams Talent’ van het Grachtenfestival spelen wij op vrijdag 23 augustus om 12.15 uur een concert in het Bethaniënklooster in Amsterdam. Met Beethoven en Shostakovich op het programma belooft het een spetterende middag te worden. Wie wil daar nou niet bij zijn?! Kaarten kunnen hier worden besteld.

EARtrio @Vondelpark

Logo Vondelpark Openluchttheater
Op zondag 30 juni zal het EARtrio te vinden zijn in het Amsterdamse Vondelpark! Om 12 uur spelen we een kort concert in het sfeervolle Vondelpark Openluchttheater. Toegang is gratis en we zijn van plan om goed weer mee te brengen, dus pak de picknickspullen maar vast in en toog met familie en vrienden de 30e naar het park!

NedPho Masteracademie

nedphologo
Ik ben erg blij om te kunnen vertellen dat ik deze week aangenomen ben in de orkest-academie van het Nederlands Philharmonisch Orkest/Nederlands Kamerorkest! Dit houdt in dat ik in seizoen 2013/2014 een aantal programma’s zal meespelen, en daarnaast vanuit het NedPho coaching en auditietraining zal krijgen. Het is een zeer waardevolle aanvulling op mijn huidige studie waar ik erg naar uitkijk.

Concertgebouw

foto OB

Op 19 april heb ik in het kader van Het Nederlands Vioolconcours Oskar Back voor het eerst in de Kleine Zaal van het Concertgebouw gespeeld. Ik heb een erg positieve beoordeling gekregen van de jury, en ben een geweldige ervaring rijker. Op naar het volgende project!

Ongehoord!

Op woensdag 27 maart zal het EARtrio samen met twee andere jonge getalenteerde ensembles een concert verzorgen in de serie Ongehoord! in het Bethaniënklooster in Amsterdam. Het is een avontuurlijk programma met voornamelijk 20e-eeuwse klassieke muziek, variërend van Prokofiev tot George Crumb. Het belooft een prachtige avond te worden! Bestel uw kaarten hier.

huh_b&w_crop_klein

Masterclasses Liza Ferschtman

Het EARtrio is geselecteerd om masterclasses te volgen bij de Nederlandse stervioliste Liza Ferschtman. Deze zullen plaatsvinden op 5 en 7 maart in de Bernard Haitinkzaal in het Conservatorium van Amsterdam. Tijdens deze masterclasses zullen we werken aan het prachtige tweede pianotrio van Dmitri Shostakovich, dat we ook zullen spelen in het Bethaniënklooster op woensdag 27 maart.

LizaFerschtman