Playing New York


106074249_3123838864375051_5531620313036849814_o

De fantastische Eef van Breen group strijkt komend weekend neer in de EM2 in Groningen voor de première van ‘Playing New York’, een muzikale trip over een groep vrienden die de Big Apple wil betoveren. Be there!

Tour de Pynarelli

TdP FB

Pynarello is on the move! Ga samen met ons de coronakilo’s te lijf en spring op je e-bike, racefiets of driewieler voor de Tour de Pynarelli. Deze tour staat garant voor veel vrolijkheid waarbij een idyllische fietstocht je langs 3 intieme concerten in kleine bezettingen voert. Tussen 22 augustus en 12 september in Utrecht-Amersfoort-Groningen-Zwolle-Den Haag. Koop nu je kaarten op www.pynarello.com!

foto: Nichon Glerum

Musiceren in tijden van corona

Nu de coronamaatregelen het hele muzikale landschap hebben platgelegd, besloten mijn buren en ik aan het Javaplein in Amsterdam het er niet bij te laten zitten. In de geest van de mooie Nederlandse traditie spelen wij tot Pasen vanaf onze balkons delen uit de Mattheus en Johannes Passies. Verschillende media, waaronder het NOS journaal, Tegenlicht, Op1 en ClassicNL besteedden al aandacht aan ons initiatief. Zie hier een impressie:

De Nieuwe Wereld

Pynarello gaat weer op tour, en hoe! In een XL-versie van 50 gedreven musici speelt het collectief de beroemde ‘Uit de nieuwe wereld’ symfonie van Antonin Dvorak, aangevuld met een extra deel geschreven door jazz-componist en tweevoudig Edisonwinnaar Reinier Baas. Dit alles in Pynarello-stijl: uit het hoofd, en zonder dirigent. Ben je benieuwd hoe dat klinkt? Klik dan hier voor de speellijst.
Pynarello speelt De Nieuwe Wereld, van 15 t/m 26 januari door heel Nederland.

Pynarello _DNW_lowres